Vuilwaterpomp

Waar heeft u een vuilwaterpomp voor nodig ?

Voor het afpompen van vuilwater wordt een vuilwaterpomp gebruikt. Wanneer vuilwater niet afgevoerd kan worden met natuurlijke afschot dan kan een vuilwaterpomp de permanente oplossing zijn. De vuilwaterpomp is bedoeld om twee type water weg te pompen, grijs water en zwart water. Water dat bijvoorbeeld uit badkamers, douches of gootstenen stroomt wordt ook wel grijs water genoemd. Water uit bijvoorbeeld wc’s en urinoirs wordt ook wel zwart water genoemd.

De toepassingen van een vuilwaterpomp zijn breed en kunnen zelfs bij calamiteiten worden toegepast of in de landbouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een ondergelopen kelders of bouwputten.Vrijstroompompen kunnen herkent worden aan de grote vrije ruimte in het huis van de vuilwaterpomp. Natte doeken en toiletpapier e.d. kunnen zonder problemen passeren. Dit type vuilwaterpomp heeft meer vermogen en verbruikt daardoor ook meer energie.

Versnijdende pompen zijn bijzonder geschikt bij lange vezels en fijn te hakken vaste objecten zoals ontlasting, ook van vrij grote afmeting. Ook kan het afvalwater door lange en kleine persleidingen, betrouwbaar worden getransporteerd naar de riolering.

De Kessel vuilwaterpomp

De vuilwaterpompen van Kessel beschikken over zelfdiagnostische programmas. Voordat ze de fabriek verlaten worden ze 100% getest. De vuilwaterpompen van Kessel zijn van hoge kwaliteit en de fabrikant is gecertificeerd: ISO 9001:2008 certificering. De kessel pompen zijn zodanig gebouwd dat er minder onderdelen nodig zijn. Dit worden ook wel modulaire systemen genoemd. In de fabriek wordt alleen gewerkt met de beste materialen en technieken.Bij het kiezen van de juiste vuilwaterpomp zijn er een aantal factoren waar rekening mee gehouden moet worden. De hoogte die de vuilwaterpomp moet overbruggen en bijvoorbeeld de dikte van de leidingen waar het vuilwater doorheen moet. Kessel-rioolpompen helpt u, ongeacht de grootte van het project, bij het uitkiezen van de geschikte vuilwaterpomp.Service partner van Kessel producten

Bij het aansluiten van de pomp biedt Kessel ook een handleiding aan zodat u zelf uw kelder, vijver of andere plek kunt ontdoen van het vuile water. Voor adviezen en informatie hebben wij bij Kessel vakkundig personeel. Voor zowel vuilwaterpompen als andere Kessel producten kunnen wij u informeren over de verschillende mogelijkheden. Dankzij de jarenlange ervaring en de erkenning als servicepartner van Kessel kunnen wij u naast advies, ook voorzien van installatie en onderhoud.

Bel ons