Kessel-vetafscheider

U bent opzoek naar een vetafscheider

Een vetafscheider wordt ook wel een vetput genoemd en is verplicht bij bedrijven die vet lozen. Hierbij moet u denken aan snackbars, maar ook aan hotels, restaurants, zorginstellingen etc. Eigenlijk aan elke horeca instelling dat een keuken heeft. Het vet dat wordt afgevoerd in de riolering in de keuken moet gescheiden worden, wat natuurlijk ook wel logisch is. Dit gebeurd door middel van een vetafscheider. Dergelijke vetten kunnen namelijk leiden tot overstromingen, stank en onnodige kosten. Goed onderhoud van deze vetafscheider is dus zeer van belang. Sinds 1 september 2006 moet een nieuwe vetafscheider aan de Europese norm voldoen: de NEN-EN 1825-1 en 2. Voor vetafscheiders van vóór 1 september 2006 is het voldoende als deze aan de oude norm voldoen: de NEN 7087.

De vetafscheiders van Kessel

Kessel vetafscheiders met de service van kessel-rioolpompen

U hoeft niet verder te zoeken. Het Duitse merk Kessel heeft de juiste producten voor uw horecagelegenheid. Kessel vetafscheiders voldoen daarnaast aan alle wettelijke voorschriften. Kessel heeft vetafscheiders voor de vrije opstelling, en voor inbouw in de aarde. Elk product heeft zo zijn voordelen.

Voor vrije opstelling heeft Kessel onder andere de EasyClean. Deze is inbouwvriendelijk, efficiënt en zeer effectief. Het kan ook voorkomen dat een standaard vetafscheider niet past. Kessel heeft ook vetafscheiders in kleine onderdelen die op de plaats zelf geïnstalleerd kunnen worden en mocht dit niet gaan dan kunt u kessel-rioolpompen.nl inschakelen om dit ter plekke te lassen.

Laat u adviseren door kessel-rioolpompen.nl

Tot slot, bieden wij ook buiten het gebouw, ingebouwde vetafscheiders van Kessel aan. Deze zijn zeer praktisch en nemen minder ruimte in. Wij zijn ervan overtuigd dat u de goede keuze maakt als u via ons een vetafscheider kiest.  Wij bieden u de vetafscheiders van Kessel aan. De fabriek van Kessel werkt  met de nieuwste materialen en technieken.  Kessel-rioolpompen levert, als aanvulling hierop de beste service en voorzien u van goed advies.

 

Bel ons