Kessel pompen

Kessel pompen

Kessel pompen hebben wij in veel  soorten, maten en typen. Afhankelijk van de omstandigheden en de functie die u wenst dat het uitvoert kan er een keuze gemaakt worden uit een ruime assortiment. In Duitsland is de ISO gecertificeerde fabriek gevestigd waar de Kessel pompen worden geproduceerd. Kessel is een Duits bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in watermanagement.

Sinds kort zijn er twee nieuwe producten op de markt gebracht, namelijk de Aqualift F XL en de Aqualift S XL LW 1000. Deze twee Kessel pompen zorgen ervoor zorgen dat grijs en zwart water optimaal weggepompt kan worden.

kessel pompen voor toepassing in de industrie, landbouw , in bedrijven en in de particuliere huishoudens. Bijvoorbeeld rioolpompen voor het afvoeren van rioolwater afkomstig van wc’s en urinoirs maar ook bijvoorbeeld vetafscheiders voor in de horeca. Kessel focust zich op betrouwbaarheid en veiligheid en is continue bezig met innovatie.

Pompen met installatie en onderhoud

Wij van Kessel-rioolpompen.nl bieden diverse producten van Kessel aan, waaronder terugstroombeveiliging voor binnen en buiten gebouwen, opvoerinstallaties zoals dompelpompen, afvoerhulpmiddelen, afscheiders zoals een vetafscheider en een zetmeelafscheider.

Service partner van Kessel

Naast het leveren van Kessel pompen adviseren wij u bij het uitkiezen van de juiste producten en bieden u een mogelijkheid om het te laten installeren en onderhouden door ons. De betrouwbaarheid van pompen, in het geheel, hangt af van de juiste keuze en de technisch juiste inbouw ervan. Afhankelijk van uw situatie leveren wij de juiste Kessel pompen met individuele service.

Tot slot, leveren wij de pompen snel en tegen een goede prijs. Voor informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Er kan een formulier  ingevuld worden, er kan een e-mail worden gestuurd, maar bellen naar 035 694 25 06 kan natuurlijk ook. In het formulier of tijdens het gesprek vragen we naar het probleem of het vraagstuk en vragen wij om zoveel mogelijk informatie ondersteunt met foto’s.

Als er een servicebezoek ingepland moet worden, dan ontvangt u per e-mail de voorwaarden voor dit bezoek. Als deze voorwaarden voor akkoord teruggestuurd zijn, dan wordt er contact opgenomen voor het maken van een afspraak.

De afspraken worden gemaakt binnen een tijdsdeel van de dag met een marge van 3 uur. Behalve de eerste afspraak, deze kan op een vaste tijd worden afgesproken.

Tijdens het bezoek wordt de installatie nagekeken en zo mogelijk gerepareerd. Als blijkt dat er hoge kosten moeten worden gemaakt om de installatie werkend te krijgen, dan zal er altijd voorafgaand aan deze reparatie een prijsopgave gegeven worden.

Bel ons