Kessel Duitsland

U heeft gezocht op Kessel Duitsland 

Kessel is een plaats in Duitsland en gelegen in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, maar Kessel Duitsland is ook een Duits bedrijf dat zijn hoofdvestiging heeft in het Beierse Lenting. Vanuit deze plek wordt zowel de Nederlandse, Belgische als de markt wereldwijd bediend.

Wat is Kessel Duitsland en wat doen wij precies? 

Kessel is in 1963 gestart in Duitsland en is inmiddels een van de grootste en belangrijkste producenten van waterafvoersystemen. Uiteraard heeft Kessel Duitsland ook concurrenten, maar Kessel AG focust zich op het afvoeren van water van zowel gebouwen als terreinen. Het bedrijf heeft zich dus uitgebreid naar verschillende plekken wereldwijd, maar Kessel Duitsland blijft de hoofdvestiging en is hoofdverantwoordelijk.

De producten van Kessel Duitsland

De producten van Kessel bestaan uit terugstroombeveiliging systemen en pompen voor zowel binnen en buiten gebouwen, opvoerinstallaties zoals dompelpompen, afvoerhulp middelen zoals douchegoten, afscheiders, waaronder bijvoorbeeld een vet afscheider.

Kessel Duitsland is erg innovatief en werkt met de nieuwste methodes. De pompen beschikken bijvoorbeeld over zelfdiagnostische programma’s. Voordat ze de fabriek verlaten worden ze 100% getest. De pompen van Kessel zijn van hoge kwaliteit en de fabriek is gecertificeerd: ISO 9001:2008 certificering.

Tot slot, biedt Kessel ook individuele speciale oplossingen.

Als erkende service partner van Kessel kijken wij met het team van specialisten en vakkundig personeel naar uw situatie en zorgen dat zij een oplossing op maat voor u hebben.

De erkende service partner van Kessel

Kessel-rioolpompen.nl heeft een goede service dienst opgezet. Het gaat natuurlijk niet alleen om de Kessel producten, maar wij hechten ook waarde aan een goede dienstverlening. Wij zijn ervan overtuigd dat u de goede keuze maakt als u ons kiest. Voor adviezen en informatie hebben wij bij Kessel-rioolpompen.nl vakkundig personeel.

U kunt ons bereiken op 035-6942506 of e-mailen naar info@kessel.kroondev.nl.

Bel ons