Duijvelaar pompen

U heeft gezocht naar Duijvelaar pompen

Duijvelaar pompen zijn pompen waarmee je zowel schoon als vuilwater kan wegpompen. Bij het uitkiezen van een goede pomp dient u rekening te houden met een aantal factoren, denk daarbij aan wat voor water u wilt weg pompen, of het natuurlijk afschot en de afvoermeting van de rioolbuizen. Het type water dat vervoerd moet worden speelt hierbij ook een belangrijke rol. Het water is onder te verdelen in twee type; grijs water en zwart water. Grijs water komt bijvoorbeeld uit badkuipen en douches, zwart water komt weer uit bijvoorbeeld toiletten en urinoirs.

Er zijn natuurlijk meer merken dan alleen de Duijvelaar pompen, waaronder het Duitse merk Kessel. Wij, vanuit Kessel-rioolpompen.nl adviseren u bij het uitkiezen van de juiste pomp.

Wat maakt kessel zo bijzonder

Kessel is inmiddels één van de grootste en belangrijkste fabrieken voor waterafvoersystemen voor woningen, flats of voor bedrijven.

In hun fabriek worden de beste technieken en materialen gebruikt volgens de laatste innovaties. Verder hecht Kessel veel waarde aan veiligheid en zekerheid. Met het nieuwe Hybride-pompstation voor particuliere woningen en utiliteitsgebouwen wordt aan de eisen van veiligheid voldaan.

Verder laat Kessel zijn uitgebreide assortiment aan pompstations zien. Bijvoorbeeld de Minilift F voor de kleinere woningen en de Aqualift F XL installaties voor de grotere panden. Kessel-rioolpompen.nl heeft personeel dat zeer vakkundig te werk gaat, lossen al uw problemen op en staan altijd garant.

Duijvelaar pompen of toch Kessel pompen

Wij zijn ervan overtuigd dat u de goede keuze maakt als u voor ons kiest in plaats van voor de Duijvelaar pompen. De Duijvelaar pompen zullen uiteraard ook van goede kwaliteit zijn, maar wij kunnen u meer bieden.

Wilt u geadviseerd worden door onze specialisten en dus meer weten? Dan kunt u ons bereiken op 035-6942506 of e-mailen naar info@kessel.kroondev.nl.

In het formulier of tijdens het gesprek vragen we naar het probleem of het vraagstuk en vragen wij om zoveel mogelijk informatie ondersteunt met foto’s. Als er een servicebezoek ingepland moet worden, dan ontvangt u per e-mail de voorwaarden voor dit bezoek. Als deze voorwaarden voor akkoord teruggestuurd zijn, dan wordt er contact opgenomen voor het maken van een afspraak. De afspraken worden gemaakt binnen een tijdsdeel van de dag met een marge van 3 uur. Behalve de eerste afspraak, deze kan op een vaste tijd worden afgesproken.

De KESSEL hoofdvestiging bevind zich in het Beierse Lenting, de Nederlandse en Belgische markt wordt vanuit het kantoor in Bodegraven bediend.

De in 1963 door Bernhard Kessel gestarte onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en belangrijkste producenten van waterafvoersystemen. Zij heeft zich gespecialiseerd in het afvoeren van water van zowel gebouwen als terreinen.

KESSEL AG toont met vooruitstrevende productietechnieken en hoogwaardige grondstoffen keer op keer dat kunststof en innovatie perfect samengaan en schuwt daarbij nieuwe wegen niet.

Bel ons