dab pompen

U heeft gezocht naar dab pompen ?

Dab pompen kunnen van pas komen als u bijvoorbeeld in de kelder een wasmachine, douche of toilet heeft want dan moet er goed nagedacht hoe het afvalwater naar het riool afgevoerd moet worden. Bij het uitkiezen van een dab pompen dient u rekening te houden met een aantal factoren. Bijvoorbeeld of er natuurlijk afschot is, de afvoermeting van de rioolbuizen en natuurlijk het soort water dat u wilt wegpompen. Water uit een wasmachine, douche of badkuip noemen we ook wel grijs water en water uit een urinoir of toilet noemen we zwart water.

Als er geen natuurlijk afschot is dan moet het afvalwater doormiddel van een rioolpomp, dompelpomp of opvoerinstallatie boven de grond getild worden om het vervolgens af te voeren naar de riolering. Zo is er ook een verschil in het type water dat afgevoerd moet worden, voor vuil water en schoon water zijn de vuilwaterpompen en schoonwaterpompen. Alles heeft te maken met de juiste keuze pomp en de juiste technische inbouw hiervan

Er zijn natuurlijk meer merken dan alleen de dab pompen, waaronder het Duitse merk Kessel pompen. Kessel-rioolpompen.nl begeleidt u bij het uitkiezen van de juiste pomp.

Weleens gedacht aan Kessel pompen?

 

Kessel pompen in plaats van dab pompen

Kessel is een Duits bedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft in watermanagement. Door de ISO certificering kunnen wij u garanderen dat onze pompen van zeer goede kwaliteit zijn.

In onze fabriek worden de beste technieken en materialen gebruikt en innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. De rioolpompen gaan daardoor erg lang mee, waardoor alleen regelmatig onderhoud nodig is. Verder hechten wij bij al onze producten en services extra veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Dit blijkt uit bijvoorbeeld het nieuwe Hybride-pompstation voor particuliere woningen en utiliteitsgebouwen. Hierbij wordt strikt rekening gehouden met de veiligheid.

Tot slot, is ons personeel zeer vakkundig en heeft u twee jaar garantie op het materiaal en de installatie van Kessel waterafvoerproducten.

Hebben wij u interesse gewekt? Wilt u geadviseerd worden door onze specialisten? Kies voor ons in plaats van voor de dab pompen en wij garanderen u dat u tevreden zult zijn. U kunt ons bereiken op 035-6942506 of e-mailen naar info@kessel.kroondev.nl.

 

Een aantal van onze andere producten:

  • Vuilwaterpompen
  • Schoonwaterpompen
  • Rioolpompen
  • Opvoerinstallatie
  • Vetafscheider
  • Terugstroombeveiliging
  • Douchgoten
  • Kessel onderdelen

 

 

Bel ons