Aqualift F Basic pompen van Kessel

Veelzijdige Aqualift van Kessel

Kessel heeft vele type installaties met de naam Aqualift. Elke Aqualift heeft zijn eigen toepassing. Er is een Aqualift voor grijs water (zonder toilet), voor zwart water (met toilet), een Aqualift voor binnen of voor buiten, een “natte” Aqualift of een “droge”. Daarnaast kan je de Aqualift eenvoudig of heel uitgebreid en geavanceerd uitvoeren zonder toe te geven op kwaliteit.
.

De vraag is altijd, wat is er nodig ? 

Om nog beter antwoord te kunnen geven op de diverse vragen is de Aqualift F Basic ontwikkeld in de lijn van de kwaliteitsserie opvoerinstallaties. Deze is ontwikkeld om aan alle hedendaagse eisen te voldoen, ook energiezuinigheid en een scherpe prijs horen daarbij. Het resultaat is een Aqualift met een krachtige pomp uitermate geschikt voor huishoudelijk gebruik. Ook de toepassing op een woonboot of woonark is ideaal als de aangeboden persleiding groot genoeg is. De Aqualift is gemaakt voor het afvoeren van zwart water. Door de vele aansluitmogelijkheden is de installatie compact en flexibel. De meegeleverde regelaar zorgt voor een voortdurende controle en een veilige regeling van de Aqualift.

Aqualift F Basic voor een betaalbare prijs

De Aqualift F Basic is de nieuwe standaard en economische oplossing voor de afvoer van afvalwater. De Aqualift is te bestellen vanaf € 1573,00 incl. b.t.w. (af te halen in Naarden). MADE IN GERMANY! Made by KESSEL!

De erkende service partner van Kessel

Kessel-rioolpompen.nl heeft een goede service dienst opgezet. Het gaat natuurlijk niet alleen om de Aqualift F Basic en de overige Kessel producten, maar wij hechten ook waarde aan een goede dienstverlening.  Voor adviezen en informatie hebben wij bij Kessel-rioolpompen.nl vakkundig personeel.

U kunt ons bereiken op 035-6942506 of e-mailen naar info@kessel.kroondev.nl.

 

Bel ons